Oosterse champignons

Rating: 0.00
(0)
By Barry
september 12, 2022

Oosterse champignons

Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 15 minuten

Ingrediënten
  

  • 500 gr Champignons
  • 2 teentjes Knoflook geperst
  • 1 eetlepel Ketjap
  • 3 eetlepels Sojasaus
  • 2 eetlepels Bruine bastardsuiker
  • 2 eetlepels Olijfolie
  • 1 theelepel Chilipoeder
  • 1 eetlepel Sesamzaadjes

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
  • Maak de champignons schoon met een droge doek en snijd ze in plakjes.
  • Meng in een schaal de geperste knoflook, olijfolie, ketjap, sojasaus, bruine suiker en chilipoeder tot een gladde saus.
  • Voeg de champignons toe aan de saus en meng goed door. Laat het geheel 15 minuten marineren, waarbij je elke 5 minuten de saus er goed doorheen schept.
  • Schep de gemarineerde champignons in een ovenschaal en bak deze in de oven gedurende 15 minuten, waarbij je elke 5 minuten de saus er goed doorheen schept.
  • Rooster de sesamzaadjes in een droge pan gedurende ongeveer 2 minuten.
  • Besprenkel de champignons met de geroosterde sesamzaadjes en serveer direct.
Auteur: Barry
Gang: Bijgerecht
Keuken: Asian

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Like
Close
Copyright © 2022 MaBaLife
Close