Tortillachips met salsa roja

Rating: 0.00
(0)
By Barry
september 12, 2022

Tortillachips met salsa roja

Porties 4 Personen
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 30 minuten

Ingrediënten
  

  • 4 Tomaten
  • 30 ml Water
  • 2 teentjes Knoflook
  • 6 takjes Koriander
  • 1 Sjalotje
  • 4 Tortillas
  • 1 eetlepel Olijfolie

Instructies
 

  • Hak je tomaten, sjalotje, knoflook en koriander in grove stukken en doe dit in de keukenmachine samen met 30 ml water. Zet de keukenmachine aan tot dit een mooi grof mengels is geworden.
  • Zet een steelpan op het vuur en laat ongeveer een eetlepel olijfolie goed warm worden. Zodra de pan met olie warm is doe je het rode mengsel in de pan en laat je dit koken voor ongeveer 30 minuten. Blijf regelmatig roeren.
  • Snij ondertussen je tortillas in stukken. Haal ongeveer 8 stukken uit 1 tortilla. De stukken bak je in een droge koekenpan voor ongeveer 30 seconden per kant.
  • Laat je salsa zodra deze goed is ingekookt even goed afkoelen voor je dit serveert.
Auteur: Barry
Gang: Bijgerecht
Keuken: Mexicaans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Like
Close
Copyright © 2022 MaBaLife
Close